Moln.

Ehhhm, eftersom att jag inget vettigt för mig så kan jag lika gärna skriva om moln.

Ett moln (Prokaryota nebulositus) är en levande encellig parasit och sjukdomsalstrande organism som kan bli upp till tusentals meter som lever i en miljö bland stora planeter.
Moln upptäcktes först av Neil Armstrong år 1969, med hjälp av Jimi Hendrixs nyuppfunna makroskop (ett LSD-baserad optiskt instrument som gör så att stora saker verkar väldigt, väldigt litet). Det blev snart uppenbart att jorden led  av en massiv infektion. Flera andra planeter i solsystemet har också visat sig vara lika infekterade med dessa gigantiska bakterier.
Det finns också olika sorters moln. Det finns:
Svampmoln (se bild): Dessa svampliknande moln bildas när man failar med att tillaga champinjonsås, vilket alla som arbetar i restaurangbranschen tackar för, eftersom att nederbörden från svampmoln är svampsås.
Mammatusmoln (se bild): Dessa moln ser ut som din farmors hängpattar och hänger oftast under tyngre moln.
Gasmoln: Dessa moln bildas när ens äckliga lillebror fiser vid matbordet. Dessa moln kan inte ses med blåtta ögat och kan vara riktigt farliga och orsaka kraftigt illamående.
Många människor tycker om att stirrar på moln, jag är själv av dem som finner detta jävligt coolt. Detta anses ofta som, enligt Samuel och Erik, "jävligt efterblivet" och bara i allmänhet en gay sak att göra. Det gjorde ont i själen.

                           
 Mammatusmoln
 
Svampmoln
                                     
Ahh just det, typ vi är med i någon bloggtävling(?) fast jag tror typ bara att det är försök att få fler besökare... aja, ehh rösta på oss på http://justklaramellquist.blogg.se/...


Så här måste vi lära oss göra.

Om det är ett mål jag (emil) har i livet så är det att kunna göra som denna man.
http://www.youtube.com/watch?v=c55ybIOGEeU

Dan Dan The Banana Rapin' Man!

HEJ ALLIHOPA SOM LÄSER BLOGGEN(Leo och några tjejer i sexan) !! Vi skulle vilja ta tilfället i akt och tacka alla som stöttat oss i kampen mot anorexi och andra missbildningar i huvudet på pubertetsoffer. När man kommer in i puberteten så händer mycket, bland annat blir man riktigt tjock ful osv, anorexi är när man märker det och vill göra någonting åt det, så man slutar helt enkelt äta. Det tycker vi i fel så vi stödjer mat i allmänhet. Låt inte anorexi drabba dig... Big booty bitches FTW

Why dooeeeeeees it jizzzzz?!?!?

Okeeey nu är det så här är att viii kaanske inte höll det vi lovade om att skriva ett inlägg per dag. Men vi ska bättra oss!

Nu är det äntligen fredag igen, och inget går upp mot att det börjar snöa i oktober... Wtf? Oktober? Det är absurt! Det finns vissa teorier om varför det började snöa just idag.... Jo det är så här att Gud har suttit och wankat sedan snön frös bort i april ,tror jag att det var, och just idag så pallade han inte att hålla in hans s.k "jizz". Jag vet, det låter sjukt skumt, men ingen har bevisat att det är sant eller falskt, så vi kommer nog att hålla kvar i den teorin. Sååå ja, nu så har ni det... Ni har just gått runt och fått Guds "jizz" på er hela dagen, t.om gjort "jizzbollar" och kastat på varanda, och vissa tyckte om det... F1 med myz.

Fadersfigur (?)

-Det är höst.
-Hmm ja det är det!
Så skulle min teater utspela sig, i huvudrollen ... EDWARD!!!... I allafall så var idag första och kanske sista(?) dagen som vi fick tycka som vi ville på svenskalektionen. lite surt. Vi skulle ''utvärdera'' en pjäs vi sett som var rätt dålig mindre bra. Den handlade förövrigt om en tonårsgrabb med ett förflutet av antastande utfört av sin pappa. Den här pojken var rätt udda så jag antar att hans far var pedofil...

Neokubilär mekanism.

Okaaay... Märker att statistiken på denna UNDERBARA blogg har sjunkit... Borde man bry sig? Via en ny undersökning av forskare från Uppsalas universitet så har man kommit fram till att denna blogg, ja exakt , du läste rätt, DEN HÄR BLOGGEN, har lyckats minska på både Kissies och Gabbis, förlåt jag menar Blondinbellas blogg (Båda ser ut som cyklar, svårt att se skillnad). Detta har gjort dem väldigt upprörda och det skiter vi fullständigt i. För att provocera dem mer så kom jag och Emil på att vi borde skita i uppehållen (som om ni ens brydde er, eller ens läser den här bloggen) och mata på med massa inlägg vartenda jävla dag :)... fastän vi egentligen inte orkaaar. Och eftersom att jag har bättre saker för mig just nu så får ni nöja er meeed det här inläggeet... TJINGELING!!!!!


Bilder från när vi gick hem. från SKOLAN :):)


Amnesty international.

Varje gång jag kommer på en genialisk grej så glömmer jag alltid bort den så jävla snabbt. Idag kom jag t.ex på en jättesmart uppfinning, MEN innan jag hann typ.... skriva ner det så glömde jag bort det.
Aja... Den var iallafalll inte lika genialisk som min lyckosparksduschradio som är specialdesignad för att på morgonen när man duschar också dela ut en lyckospark RAKT i krysset... Det gör jävligt ont men vad gör man inte för lite tur? Utom det som en viss Elias brukar göra... Men ni vet hur det sägs att tillfredställa sig med en fiolstråke och eltejp ger tur..? Han kör på den stenhårt asså, han brukar inte kunna gå på 3 dagar men som sagt... Vad gör man inte för lite tur? :)

Snorkråka.

God kväll kära no lifers som just nu sitter framför datorn och läser en meningslös blogg när de kan ta och göra något vettigt med sitt liv som t.ex spela Jenga eller plocka svamp. Orkade fan inte blogga igår så jag tar igen skiten med ett fullt meningslöst inlägg.

Idag så hade vi spanskaprov, det gick väl skitdåligt, och det kan nog bero på att provet var designat för folk som är smått speciella. Och varför provet var sådär, jo det kan nog bero på att de första skolveckorna så har vi haft spanska med den andra gruppen, och det innebär att vi har en annan spanskalärare än vad vi egentligen brukar ha eftersom att vår spanskalärare som jag totalt hade underskattat förräns nu , låg på något sjukhus och klämde ut en miniatyr av sig själv. Sexigt, jag vet. Det som kom med på provet var något som vi totalt inte hade pluggat till, så all plugg som jag hade slösat på detta prov var fullkomligt onödigt och gör mig deprimerad nu när jag väl tänker efter.

Efter provet så skulle vi nämligen på någon teater som också var interaktiv.... Det var väl "some decent shit", helt okey... Men snubben som hade rollen som den s.k. Jesper, försökte för mycket med att spela tonåring och använde uttrycket "ba" x · ∞.... och det gjorde mig smått irriterad.

Jag vill nu avsluta detta inlägg med att säga att Frida är sämst, Ebba är "speciell", Gabbi ser ut som en cykel och all makt åt Tengil, vår befriare!

En konspiration?

Gjorde nyss en upptäckt... En mycket intressant en också.
Ni vet att man har hemkunskap i skolan (oftast i högstadiet någon gång). Jag har ett prov i morgon i just Hemkunskap. När jag skulle plugga till detta prov så hejdade mina tankar mig för en sekund, under den sekunden så hann jag fundera på vad det var jag satt och pluggade på - på riktigt...  Hemkunskap; kan stå för Kunskap som man använder i Hemmet? Vad gör man i ett hem? - Lever. Vad behöver man för att leva? - Mat!! Vad gör man på Hemkunskapen? - Äter mat!!
Är detta en slump? Skulle inte tro det. Fortsättning följer.

Som en spark på pungen.

Idaaaag så har vi haft skola i typ... en kort tid... eller inte... hur som helst, vi slutade 13:00 eller 12:50 för att vara exakt medans the gay fucks som har tyska och franska fick sluta 11:20.
Jag och Emil hade inget annat vettigt för oss så vi bestämde oss för att åka in till stan för att... ni vet.. något. Vi kände oss lite shoppingsugna så vi drog in på alla klädaffärer ute på Östermalm som vi kunde komma åt, fast varje gång så slutade med att vi gick ut ledsna från butiken eftersom att vi aldrig skulle kunna ha råd med något där...
FAAAAAST ÖVER TILL NÅGOT SOM BAH PISSEEEES MEEE AOOOOOUFF!

Jag och Emil lade märke till en reklamskylt för Pressbyrån där de stod att de hade mättande skit för allas behov, och då så var det en bild på en hand som antingen hade en Snickers™, godispåse, korvar och en fisk. "Fisk? Säljer Pressbyrån fisk?" frågade vi varandra. Så jag och Emil gick in på Pressbyrån och så frågade Emil ifall de sålde fisk... den blonda bruden som verkade helt pantad, (av någon anledning så påminde hon mig om Gabbi) ba: "Ehh va?".... "Säljer ni fisk?" frågade Emil igen. "Det står där ute att ni hade mättande skit för oss alla, och så var det en fisk på bilden" ... Då så kom någon asiat som jobbade där och ba: "Ehh, det är bara en reklam...".... Vad i helvete liksom? Ifall de gör reklam för något och så står de att de har fisk, så borde de fan i mig ha en jävla fisk att sälja där... Till alla er som jobbar på Pressbyrån... FY SKÄMS!

Sket nyss

Sket nyss

Vi bara skriver på.

Just nu sitter vi på stolar. Framför datorn. Tidigare hade vi elevråd och diskuterade MontesÅÅRi barnen och varför dom är jobbiga och små. Vi kom inte fram till någonting som fick oss att jubla precis eftersom att yttrandefriheten inte är så stor i Söderfjärd.

Leo har fått en iPhone. Det upptäckte vi när han ertappades på bar gärning medan han satt och tillfredställde sig själv till Robot Unicorn Attack™. Lunchen såg också ut som JIZZ så detta misstänkte vi ett samband emellan. Leo är matråd...

Håltimme ATM. Detta spenderas med... se ovan (↑).

xoxoxoxoxoxoxoxoxo <3<3<3<3<3<3 ♥=∞x∞


Orientering.

orientering
Idag träffade vi MASSOR av vildsvin i skogen. Det var kul. Jag tror inte att Leo träffade något... Det hade vart kul. Men Leo är sjysst reta honom inte... Vi kanske gör ett inlägg om honom någon dag :)...
Vi är är i en fight just nu pga att vi konkurrerar ut alla andra bloggare i Sverige med våran awesome blogg som för över 1 000 000 besökare om dagen (56)!! nyss så kom ju kissie och blondinbella hem till oss och äggade våra hus, jättebesvärligt faktiskt då man var tvungen att ta fram vattenslangen och spruta med iskallt vatten på dem så att dom skulle sticka, pysa lixom. Den där andra snubben kom också... han som har en framgångsrik blogg, han kom och bad om att vi skulle promota honom men det gjorde vi inte för att han skriver helt ärligt inte om några bra saker...

Vår käre vän.

(ta inte följande på allvar)
Jocke
Som ni vet så känner vi en grabb. En speciell grabb. Han har kämpat med sin sjukdom(ar) i över 15 år nu. Vi förstår att ni har många fördomar mot människor med mentala handikapp, då säger vi; tänk om. Skärp er nu va? vad är det för stil att se ner på folk på grund av deras sexuella läggning etc? Plus att han är homosexuell är något han inte heller kan rå för. Han har inte valt det, lika lite som att han har valt att vara ett offer för våldtäkt. Det bara hände, mannen kom från ingenstans, vi valde att springa därifrån... Tyvärr blev Joakim kvar och fick ta en för laget. Men tänk på att nästa gång ni ska till och sänka honom; han har vart med om mycket ont i denna sjuka värld vi lever med, vill du vara den som får honom att brista?
Vi kommer ha en frågestund med Joakim så kommentera era frågor här under. Kanske blir en video.

Mysigt. Under paraplyet.

Emil och Elias under paraply.
Emil och Elias under paraply.

På vägen hem ifrån skolan så funderades det lite på vad regnet står för... Är det världens klagan eller en effekt av  vattnets egenskaper? Personligen tror vi på att världen protesterar mot vårt missbruk av dess natur och skönhet, en sorg så djup att inte vi simpla själar kan förstå hur våran moder och livsförsörjare har det. Detta är en gåta så ogrundbar och utanför all vår kunskap att alla andra gåtor ej kan likna sig med den. Bortom allt vad våran uppfattning om vad världen är.  -EliasoEmil

Snabbt inlägg

Hejsvejs! sitter här i skolan och bloggar. So provet börjar om 10 minuter så därför är vi lite nere. Idag så har det hänt riktigt mycket konstiga saker. T.ex stod det i datasalen högst upp ''I love you my dear! -någon i 9c 2010 22/09''.
Mycket konstigt... som om någon vill ha något sagt genom att skriva på väggen att dom gillar någon, inte vem eller vad utan det lämnar den personen som en gåta till oss eftersträvande att klura på.
Nu vill jag citera Gabriella; ''Jag är helt fantastiskt!'' ''Det här ser ut som typ en elefant''
Jag har sagt att jag skulle skriva lite sanningar om Ebba idag men jag kan inte avslöja mer än att... ''hon'' är en man.

Eat, shit & plugg

Heeej vänner... och ovänner... och Jocke.

Kom nyss hem från något ställe som har fått olika namn från olika personer. Vissa kallar det för helvetet, vissa kallar det för himlen, vissa, där jag t.ex är iblandad, känner också till den som "skolan", medans Emil gott folk, kallar det för ett sätt att umgås med människor, vilket är de enda tillfällena han har, då ingen någonsin har träffat Emil utanför skoltid. Detta har lett  till att Emil genomgår en djup depressionsperiod vilket gör att han skär sig själv på armleden så fort någon säger något taskigt till han... MEEEEN DET ÄR OVIKTIGT! :D Nu så sitter man på sitt rum och ba chillar galeeeeet, lyssnar på 60-tals musik... bra skit! (Y) Jonas Hassen Khemiri, som Emil nämnde förut, kom till Norrbergsskolan och snackade... han var soft.
Jag har också märkt att jag attraherar mer killar än vad jag attraherar tjejer, eller så har det blivit en ny epidemi på Söf, då alla killar börjar bli lite mer attraherade av personer av sitt egna kön... Vem vet?

Kramstatistik för idag:

Killar: 18

Tjejer: 0...


I skolans datasal.

DAGENS LUNCH VA EKLIG ASSÅ
Jag (emil) i söderfjärdsskolans datasal och bloggar. Det sitter två jätteäckliga sexor bakom oss och piper och är allmänt irreterande(tror dom e special buddies (8==> <==8). Men iallafall, idag var det kul för att vi har vart i norrbergsskolan och lyssnat på jonas hassen khemiri eller whatever. Han berättade om sitt finger. Sen när vi kom tillbaka till skolan så var det typ kött med potatis. Tog några bilder men kan inte ladda upp dem nu, kommer ikväll :) <3 <3

Elias är på judemöte, tror han har bar mitzva eller något... kanske ber mot en vägg eller nåt.... fixar polisonger vem vet.

AJA nu lite skvaller!!! : Elias har sin mens just nu så reta honom inte, för att hans pannkaka med sylt brukar vara kraftfull. Han har just kommit in i puberteten och så.
Joakim har just skaffat BH, han hade sportBH på jumpan i fredags med seetrough tröja det är så jag vet. Jag skulle gissa på b-kupa...

Lost in the pancake.

Aloooo, Eliaaaas här! Ännu en dag avklarad i denna sjuka värld vi lever i... Lärarna har langat fett med plugg, bara prov vartenda jävla vecka... lovely. Och det bästa av allt är att vi har ett prov imorgon och läraren i det ämnet har inte gett oss ett enda skit att plugga på... det är nice.

Just deeeeet... Jocke kallade mig för bög idag... Det fick mig att börja fundera på att om Jocke själv var bög, eller homosexuell, som är det lite mer finare ordet. Var det något han ville få fram med det? I sådana fall vad? Att han också är det och kan förstå hur jag känner? Eller vill ha ligga med mig, ni vet, nakenlekar? Detta är ett mysterium som jag ska fortsätta att klura vidare på... Nu äre plugg...

(OBS! Jag säger inte att jag är homosexuell, jag är lika straight som Sylvester Stallone i lädertights... ehh, bad example...)


It is my time to shiiiine!

Hello! Ebba här, jag gästbloggar på mina fellows Emils och Elias blogg.
jag gör det för att få upp statisticken lite :P Vi har haft ûberkuul idag!
jag tröstade Emil efter sitt självmordsförsök för, you know, han är min friend!
men jag och Elias har en liten bitchfajt nu så nu ska jag sktriva llite skvaller om honom!
visste ni att han tycker om att titta på JOAKIM nÄR HAN ÄR NAKEN? :O sen finns det ju mycket mer men vi börjar typ nuuuu så :) Bye bye! löööööv EBBA!

Välkomna alla gossisar som läser vår blogg.

Hej allihopa (Gabbi & Jenny) Idag när vi åt mat i matsalen så slog Nico Leo, vi skrattade. Sen visade Oscar ett märke i Leos panna från när han gnuggade en gammal rutten riskaka i ansiktet på honom igår. Det var kul.

Hur vi kom på att starta denna underbara blogg? JO det var när jag (Elias) argumenterade om varför kvinnor var mindre värda än killar med Gabbi. Jag vann argumentationen... Rätt hårt. Vi nämnde bl.a Marockos kung och Prince Harry om vilka goda gärningar de har gjort medans Gabbi sa något om kronprinsessan Victoria,  that didn't make any sense, jaoo för att ni vet hur Gabbii, eller ska vi säga, PorrGabbi är... När hon insåg att hon stod chanslös i argumentationen så började hon att sexuellt trakassera oss och vi kände oss osäkra...




RSS 2.0